Tilaisuudet

Kulttuuritalo Valve tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille kokouksille, tilaisuuksille ja tapahtumille. Tarvitsetpa käyttöösi neuvotteluhuonetta (max. 25 henkilöä), elokuvateatteria (max. 45 henkilöä) tai hyvällä äänentoistolla ja valotekniikalla varustettua auditoriota (130–500 henkilöä), niin Valve on juuri sinun paikkasi. Talosta löytyy myös viehättävä taidegalleria esimerkiksi ikimuistoisiin iltatilaisuuksiin.

Halutessasi toimitamme esimerkiksi kokous- tai juhlatarjoilut myös kotiin tai yrityksen toimitiloihin.

Kokoukset

Hyvä kokous koostuu paitsi napakasta sisällöstä, myös mieleenpainuvista puitteista ja herkullisesta tarjoilusta. Räätälöimme tarjoilut toiveiden mukaan – kokouspäivä hoituu meillä kokonaisuudessaan aamiaisesta lounaaseen ja iltapäiväkahveihin, isolle tai pienemmällekin porukalle! Valve sijaitsee kaupungin keskustassa ja meille on helppo tulla kauempaakin.

Juhlat

Mikäli cocktailjuhlat, luentotilaisuus tai vaikkapa intiimit syntymäpäiväjuhlat taidegalleriassa on suunnitteilla, niin ole meihin yhteydessä. Kulttuuritalo Valve tarjoaa huikeat puitteet monennäköisille tilaisuuksille ja kekkereille – me puolestaan järjestämme tarjoilut, jotka jäävät mieleen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!